yabol86 31.03.2022 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2022 Witam, Czy ktoś ma dobry pomysł jak najlepiej zabudować/zabezpieczyć ten narożnik schodów. Załaczyłem zdjęcie (Nie jest moje ale wyglad identycznie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz11 31.03.2022 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2022 Chodzi o zabezpieczenie na czas budowy? Czy potem, już o wykończenie docelowe? Na czas budowy, to przykręć jakaś deskę.Docelowo, to zależy od stylu wykończenia domu i schodów. Ale ja bym celowal w jakaś ażurową barierkę. W tym samym stylu, co barierkę w dalszej części schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yabol86 31.03.2022 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2022 Chodzi o zabezpieczenie na czas budowy? Czy potem, już o wykończenie docelowe? Na czas budowy, to przykręć jakaś deskę. Docelowo, to zależy od stylu wykończenia domu i schodów. Ale ja bym celowal w jakaś ażurową barierkę. W tym samym stylu, co barierkę w dalszej części schodów. Dobry pomysł. Myślałem także o przeszkleniu (szyba/pleksi). Interesuje mnie stan docelowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 02.04.2022 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 Szyba hartowana lub klejona (droższa ale bezpieczniejsza). Pleksi elektryzuje się i ciągnie kurz jak kineskop w telewizorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 02.04.2022 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 Czasami z niewiadomych przyczyn projekt tego nie przewiduje . I potem wypada ta dziura w kuchni. Albo ta dziura ma 30 cm wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts