lookaszpl 02.04.2022 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 Witam, Mam taki oto problem, że w kuchni skumulowały się duże ilości rur i peszli, i nie mam tam jak dać sensownie styropianu. Styropian będzie ułożony w warstwach 7+7+6cm. Na chwilę obecną podokładałem różnych ścinków, a resztę zapianowałem, na to będzie ułożony styropian 7 i 6cm. Pytanie czy to ma rację bytu? A jeżeli nie to jak inaczej zrobić to dobrze przy takiej ilości peszli i rur z wodą i kanalizacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 02.04.2022 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 Ja u siebie w podobnych miejscach zrobiłem tak jak Ty. Kolejną warstwe styropianu przykleiłem na pianoklej i docisnąłem czymś ciężkim. Z tym, że ja mam styropian od EPS100-500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kyob 03.04.2022 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 U siebie sypałem perlit 100l worek kupowałem za 35 zł. Kolejną warstwę styropianu przyklejałem pianoklejem lub pianką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 03.04.2022 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 Pytanie czy to ma rację bytu? A jeżeli nie to jak inaczej zrobić to dobrze przy takiej ilości peszli i rur z wodą i kanalizacją? Pod spodem przestrzeń ogrzewana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lookaszpl 03.04.2022 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 Pod spodem przestrzeń ogrzewana? Nie, to jest parter, pod spodem chudziak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 03.04.2022 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 Nie, to jest parter, pod spodem chudziak. To chcesz grzać grunt pod domem CWU? I wpuszczać wilgoć i radon? Na chudziaka papa, na nią połowa styropianu i dopiero na to rury z ciepłą wodą (zimną możesz puścić po chudziaku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts