m_kaz5 16.04.2022 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2022 Hej, wykańczamy dom i chciałabym kupić wannę w zabudowie. Niestety jest tego taki wybór, że już sama nie wiem jaka wielkość, kształt i materiał Poradźcie coś, może jakąś firmę polecacie:)? Ma to być wanna w zabudowie, bo choć wolnostojąca jest piękna, ale łazienka nie jest największa a i sprzątanie wokół tej wolnostojącej mnie do niej zniechęca:) Więc to w zasadzie tyle co wiem, że chcę Drugi problem w tej łazience to skosy, co z nimi zrobić? zostawić taką pusta przestrzeń? Zabudowac jakoś sensownie? Próbowaliśmy wrzucić rzuty do programu do wizualizacji ale wszystko się rozjeżdża przez te skosy:/ w poprzednim mieszkaniu bez skosów ładnie nam działało a teraz nic z tego:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.04.2022 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 raczej tam, gdzie jest niżej niż 1,4 m postawiłabym przedściankę i przy niej wanne w poprzek pomieszczenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts