martingg 20.04.2022 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 Cześć, ktoś ma doświadczenia z tą technologią w drzwiach wejściowych? Zamówione Wiśniowski seria Nova z tym czytnikiem linii papilarnych i się zastanawiam czy dobrze zrobiłem ktoś ma jakieś doświadczenie z tą technologią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz11 20.04.2022 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 Napiszę trochę nie na temat. Taki czytnik linii papilarnych eymaga zapewne zasilania elektrycznego. Co będzie, gdy nie będzie prądu? Wejdziesz do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martingg 20.04.2022 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 Tak, jest zawsze klucz awaryjnie przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 20.04.2022 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 To jak mam nosić klucz to po co do9placac do czytnika? Bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 21.04.2022 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2022 Takie instalacje wymagają rezerwowego zasilania np. UPS . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martingg 22.04.2022 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 Takie instalacje wymagają rezerwowego zasilania np. UPS . Jest to konieczne? Zawsze zostaje klucz przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 23.04.2022 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2022 Jeśli mam nosić klucz, to po kiego wała mi elektronika? Aby szpanować przed sąsiadami? :wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 23.04.2022 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2022 Odpowiadam wszystkim "Ekspertom" powyżej którzy tylko potrafią hejtować zamiast doradzić. Wystarczy popytać poszukać żeby się dowiedzieć, że to fajnie działa no ale lepiej piać na forum że wszystko jest bez sensu tylko ja mam najlepiej. I Do tych co mieszkają w blokowisku i otwierają drzwi do klatki na klawiaturze. Rozumiem, że pry braku prądu nie wchodzicie do blokowiska bo przecież nosić klucze ze sobą to wstyd przed sąsiadami. martingg bardzo fajna sprawa. Ja ostateczne zdecydowałem się na pochwyt na którym dotykowo uruchamia się elektrozamek i otwiera drzwi (ale muszą być i tak otwarte kluczem). Testowałem czytnik linii papilarnych (akurat w aluhaus) i działa bardzo dobrze. Awaryjne zasilanie UPS na pewno warto mieć aczkolwiek i tak jakieś klucze zawsze ze sobą się nosi więc przecież klucz do domu też można mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martingg 23.04.2022 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2022 Dzięki Boconek w końcu za rzeczowa odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 26.04.2022 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 Cześć, ktoś ma doświadczenia z tą technologią w drzwiach wejściowych? Zamówione Wiśniowski seria Nova z tym czytnikiem linii papilarnych i się zastanawiam czy dobrze zrobiłem ktoś ma jakieś doświadczenie z tą technologią? Teraz to już po ptokach . Technologia jest OK. Klucz nie jest duży i możesz przypiąć go do kluczyków do auta czy wsunąć do portfela lub pod etui telefonu. Użyjesz go pewnie raz na 5 lat ale zawsze jest taka alternatywa. Ogółem te systemy działają OK. Wiśniowski czy Wikęd ma spoko rozwiązanie. Dla mnie ciut wolne ale da się przeżyć. Mi osobiście oszukać się takiego systemu nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts