Michalozga19 23.04.2022 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2022 Witam, Jestem na etapnie projektowania schodów jak i całego wyglądu. Mam do Was pytanie: Otóż posiadam dzieci, marzy mi się zrobienie białych podstopnic ale ze względu na biały kolor obawiam się że spędzimy na czyszczeniu wraz z żoną co drugi dzień. Macie jakieś ciekawe pomysły z czego i jak wykonać by jednak ten biały kolor się utrzymał? Pomyślałem o lacobelu... Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.04.2022 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2022 panele winylowe białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 25.04.2022 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 MOżesz użyć cokolwiek. MDF lakierowany, Płytę gipsową "ogniówkę" lub jeszcze twardszą i pomalować ją np. farbą ceramiczną. 0,7L powinno Ci wystarczyćhttps://mojahurtownia.eu/do-wnetrz/13364-195969-flugger-dekso-5.html#/6566-kolor-bialy/8173-rozmiar-07lTo w sumie najtańsze ale najbardziej pracochłonne wyjście.Możesz też wstawić płytę meblową wiórową, dać panel, jak ktoś radził, lacobel- tu uważałbym, bo może się stłuc, szkło białe hartowane grube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts