Przemo40 26.04.2022 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 Witam wszystkich. Poszukuje kamienia elewacyjnego tak jak na zdjęciu. Przeszukałem internet, pytałem wiele osób ale nikt nie jest w stanie określić co to jest i gdzie to kupić. Może ktoś z forumowiczów spotkał się z taką wersją kamienia, gresu czy innego typu takiej wersji wykończenia ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.04.2022 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 moim zdaniem to jest stemplowany beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemo40 27.04.2022 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 Też o tym myślałem ale łudzę się, że gdzieś można coś takiego dostać. Podobne konstrukcje jakie znalazłem nazywają murem angielskim ale jest bardziej chaotyczny że tak powiem. Tutaj dość prosto z zachowaniem linii i odstępów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.04.2022 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2022 coś podobnego uzyskasz z wapienia, ale musiałbyś zamawiać u kamieniarza odpowiedni sposób wykończenia lica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemo40 28.04.2022 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2022 O tym nie pomyślałem żeby zamówić. Zadzwonię do kilku zakładów i zobaczymy co powiedzą. Może uda się coś takiego ogarnąć.Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts