Trever 02.05.2022 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 Mam problem z trzaskającymi drzwiami. Czy da się jakoś permanentnie schować język zamka żeby się nie wysuwał? Istnieją jakieś blokery, zatyczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.05.2022 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 Raczej nie. Rozwiń opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 03.05.2022 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Mam problem z trzaskającymi drzwiami. Czy da się jakoś permanentnie schować język zamka żeby się nie wysuwał? Istnieją jakieś blokery, zatyczki? Rozkręcić zamek, usunąć albo uciąć język szlifierką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trever 03.05.2022 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Dzięki ale taka opcja atomowa raczej nie wchodzi w grę. Wolałbym coś co da się łatwo cofnąć w razie potrzeby. W drzwiach jest samozamykacz i podczas zamykania język uderza o futrynę co powoduje hałas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.05.2022 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Opcja mniej inwazyjna: zakleić srebrną taśmą naprawczą. Ok, skoro wiadomo coś więcej (w tym, że zatrzaskiwanie na język nie jest na pierwszy rzut oka niezbędne), to.. jakie drzwi? zewnętrzne? Pokojowe? Jaki zamek (z niektórych da się odkręcić język) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 03.05.2022 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Zazwyczaj da się wykręcić "język"Jest opcja powrotu, ale nie powiedziałbym, że "szybko i łatwo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 10.05.2022 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 Może kup drugi zamek za grosze i w tamtym zdemontuj język?Inna opcja to zamek z rolką ale nie wiem co chcesz osiągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts