TomKa 28.12.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Maciejon, gratuluję domku, ogrodu, dobrego gustu, porządku i wspaniałej strony. Ten interaktywny ogród to super pomysł, zdjęcia z lotu ptaka wspaniałe!Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 29.12.2007 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 TomKa: Dziekuję Stworzenie planu ogrodu chodziło za mna od dawna. Chciałem jakoś "opanować" te wszystkie nasadzenia no i śledzić ich losy. Do umieszczenia tego na stronie namówił mnie niejaki Pinus, udzielający się głownie w dziale "Pamiętajcie o ogrodach". Ogród jest bardzo młody. Pozostaje czekac i... dokumentowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 05.01.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Witam,otwieram i otwieram i mam wrażenie że ciągle otwiera mi sie dziennik a nie Wasz komentarz...??widzialam sporo dzienników,..domów, pomysłów,....ALE wasz jest REWELACJA,...z duszą artysty, ogród bajka, ps.s. trudnicie się zawodową czymś związanym z fotografią, ew. przyrodą??? no normalnie takich ujęć to pozazdrościć- i dobrego smaku!!!!domek b.sympatyczny, ogród BOSKI!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 06.01.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 ANNNJA: Nie mamy dziennika! Nasze zdjęcia sa zresztą w dziale "Galeria zdjeć domów ..." Komentarze też są w tym dziale. Trochę to inaczej, niż "normalnie", ale: dlaczego by nie? Dziekuję za miłe słowa pod adresem naszej strony, domu i ogrodu. Nie jestem żadnym fotografem, fotografikiem czy kimś związanynm z przyrodą. Jestem totalnym amatorem Z wiekiem dojrzałem do trochę innego patrzenia na to co wokół mnie. I tyle PS. Ogród jakos bardzo powoli rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 01.02.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Witaj!Jeszcze raz pochodziłam sobie po Twoim ogrodzie. Cudnie! Każdy krzaczek opisany, niektóre mają tak dużo fotek. Wspaniała robota! Poproszę jeszcze o widoczek z kamery sprzed wejścia ...Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 01.02.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Już widać I dziękuję, za wskazanie błędu Tylko dlaczego te rosliny tak powoli rosną (Zupełnie inaczej, niż pies ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 24.02.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Maciejon jeszcze Ci te rośliny urosną. Pod tak czujnym okiem, na pewno! A tego kreta , to masz od dawna? Współczuję bardzo, bo wiem jak ciężko się ich pozbyć . Poza tym przepiękny ten oczar !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 02.03.2008 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Tomka Z kretem (z kretami) walczę od początku. W pierwszym roku głównie chodziły w obszarach wyłożonych korą. Od roku - głównie tam gdzie trawnik. Próbowałem wielu technik (trucizny - kilka rodzajów, pułapki - zlapałem 6 kretów, odstraszacze elektroniczne, psia sierśc, karbid) Ech ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 21.03.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 .Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego życzy TomKa http://images30.fotosik.pl/180/481aa4dbd6f65e99.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.03.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 RADOSNEGO ALLELUJA!!!! http://kartki.onet.pl/_i/d/rozne_d.jpg[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 21.03.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc232/maja_w/1kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mętlik 08.04.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ...Na Forum był buba48 (a moze jeszcze jest), który juz wybudował ten dom... Jestem, jestem ale pod pseudo Mętlik. Miałem długą przerwę i zapomniałem jak się logować. Teraz wpadam na Forum sporadycznie, bo w pracy wprowadzili na serwerze jakieś ograniczenia i blokady. Pozdrawiam wszystkich serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.04.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 no wreszcie!!!!! pochwal sie chociaz na jakim etapie jesteś ( a to Ci brzydcy Panowie co zablokowali serwer ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mętlik 08.04.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Sorry ! Nie lubię się chwalić. Podobają mi się inne projekty. Wszelkie etapy budowy mam już dawno za sobą. Upłynęły 4 lata od zasiedlenia nowego gniazda. W trakcie eksploatacji wyszły wszystkie niedoróbki i fuszarki. Ale to normalne. Marzy mi się rozpoczęcie nowej budowy. Mam nawet koncepcję. Pozdrawiam Buba48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 08.04.2008 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ...Na Forum był buba48 (a moze jeszcze jest), który juz wybudował ten dom...Jestem, jestem ale pod pseudo Mętlik.A to niespodzianka Witaj Buba48 Nie pamiętam kiedy pisałem to, co zacytowałeś. Jesteś pierwszą osobą budującą LMB-24 z którą nawiązałem kontakt. To było dawno, dawno temu (tj. 4 lata ). Od tamtego czasu miałem wirtualny kontat z kilkoma osobami, które wybrały ten projekt. Również LMB-42, a ostatnio LMB-24a. W zasadzie każdy wprowadzał jakieś modyfikacje. Niektórzy nawet bardzo duże. O ile pamiętam Ty też masz spore zmiany w stosunku do projektu. Jestem ciekaw, Twoich doświadczeń z funkcjonalności tego projektu. A może napiszesz które z wprowadzonych zmian okazały sie trafione a które nie. Jak zapewne wiesz, u nas zmian w rozkladzie pomieszczeń w stosunku do projektu nie ma żadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 08.04.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Spodobał mi sę kominek, takie lubię proste i z akcentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safikey 09.04.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Witaj Maciejon, Ależ Twój ogród rozkwita - piekny, co miesiąc wchodzę i jest coś nowego po prostu niesamowicie urokliwy masz zakątek. Co do naszej budowy to nadal zbieramy środki na rozpoczęcie - myślę, że zapowiada się to za około 2-3 lata. Niedawno kupilismy sobie mieszkanko w bloku więc aż tak bardzo nam się nie spieszy a poza tym nie za bardzo chcemy się podpierać kredytami tylko własną gotówką. Więc na ten rok przewidziane ogrodzenie działki, sadzenie tujek i aronii i prawdopodobnie razem z poprzednimi właścicielami, którzy mają jeszcze działkę obok przyłącze gazowe a może i reszta, zobaczymy na ile nam wystarczy... Nadal w planie jest LMB-24 i to napewno sie nie zmieni... Wrzucę jeśli dam radę zdjęcia działki - na razie szczerego pola....http://img181.imageshack.us/img181/3761/p1120085qg9.th.jpgDroga obok naszej działki http://img183.imageshack.us/img183/1701/p1120088ut0.th.jpgDziałka zimą Bardzo gorąco pozdrawiam i obiecuję się często odzywać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 09.04.2008 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Spodobał mi sę kominek, takie lubię proste i z akcentem Nam też sie ciągle podoba Przy wyborze kominka zobaczyliśmy ten rodzaj obudowy ale z pomarańczowym kamieniem. Byliśmy bardzo napaleni na taki kolor. Na szczęćie ostudziliśmy się i wybraliśmy jasny kamien - trawertyn. Teraz, po dwóch latach mieszkania wiemy, że tamten pomarańczowy raziłby swoją ostrością. Ten nie narzuca się i jest ok Ależ Twój ogród rozkwita - piekny, co miesiąc wchodzę i jest coś nowego po prostu niesamowicie urokliwy masz zakątek. Co do naszej budowy to nadal zbieramy środki na rozpoczęcie - myślę, że zapowiada się to za około 2-3 lata. Nadal w planie jest LMB-24 i to napewno sie nie zmieni... Wrzucę jeśli dam radę zdjęcia działki - na razie szczerego pola....Miło, ze sie odzywasz. Dziekuję za sympatyczne słowa o ogrodzie. Staram się na bieżąco pokazywać jak on powstaje. I nie nazwał bym go zakątkiem lecz "zakątem" Spędzamy w ogrodzie wiele godzin dziennie. Najbardziej bola nogi od chodzenia Podziwiam Waszą determinację odnośnie LMB-24. Kto jednak wie co przyniosą te planowane 2-3 lata. Zdjęcia obejrzałem. Na drugim nie widać końca waszej działki. OGROMNA! Bedzie co zagospodarowywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiec 11.04.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witam, Muszę poinformować miłych forumowiczów, że w tym miesiącu zaczynam budowę LMB 24/L. Chciałbym aby był taki ładny jak Maciejona.... Pozdrawiam Grzesiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts