asaledr 12.05.2022 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 Witam, Mam pytanie w ofercie altany mam:Że ja przygotowuje podłoże we własnym zakresie wraz z szklankami betonowymi. A oni potem robią kotwienie. Może mi ktoś wytłumaczyć czym są te szklanki betonowe? Pokazać jakieś zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gryziciel 12.05.2022 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 slupki betonowe, wiercisz w gruncie dziure srednicy np 20cm o glebokosci przemarzania gruntu np 80cm, wkladasz rure kanalizacyjna albo szalunek papierowy i zalewasz betonem do okreslonej wysokosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asaledr 13.05.2022 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2022 Dzięki za odpowiedź A to jest jakaś różnica w trwałości jak kotwa byłaby zalewana w betonie od tego że będzie przykręcana do tego bloczku betonowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gryziciel 13.05.2022 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2022 przy altanie bez znaczenia, taniej i szybciej moze byc od razu zalac, ale jak to nie po Twojej stronie to nie Twoje zmartwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asaledr 13.05.2022 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2022 Ta altana która się interesuje ma wymiary 6x3 z czym 3x3 to altana a 3x3 domek narzędziowy. Mam pytanie bo jest ona na 4 slupach nośnych. Czy to jest wystarczające? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asaledr 13.05.2022 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2022 Znaczy 4 słupach nośnych zakotwowanych bo samych slupów jest więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts