Paulinaxyz8 15.05.2022 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2022 Witam, proszę o pomoc lub poradę bo nie wiem bardzo co zrobić. W obecnej chwili jest modernizacja drogi + budowa chodnika z wjazdami na posesję. Zrobili już krawężniki od zjazdu z chodnika na moją posesję i ku mojemu zdziwieniu krawężnik znajduje się na wysokości o 20 cm wyższej niż poziom bramy, dodam że krawężnik jest oddalony od bramy w odległości 10 cm więc zjazd jest niemożliwy bez podwyższenia oraz przebudowy bramy - podniesienie. Zastanawiam się co robić, czy rozmawiać z zarządca drogi z prośbą o obniżenie krawężnika lub prośbę o podniesienie bramy z uwagi na brak możliwości wjazdu na posesję ? Chciałem jeszcze podkreslic, że nikt się ze mną nie kontaktował w tej sprawie a co najgorsze to krawężnik jest podsypany cementem który dodatkowo związał się z bramą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.05.2022 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2022 do gminy z pretensjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts