chmieuzg 20.05.2022 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2022 Cześć,Planujemy rozpocząć budowę domu. Wiem, że teraz okres nie najlepszy; fachowców nie ma, ceny szaleją. No ale cóż. Tak wyszło. Z uwagi, że dom ma powstać dość daleko od aktualnego miejsca zamieszkania najbliżej mi do zlecenia całości jednej firmie w wersji pod klucz. Domek ma być około 75m. Salon z aneksem, 2 sypialnie + dodatkowy pokój na graciarnie. Mam budżet jakieś 430 na wszystko wraz z fundamentem. Technologia tradycyjna raczej odpada bo za drogo. Szukając firm trafiłem na cos takiego:https://smart-mod.pl/caloroczne/ - apartament 85.Co sądzicie o tej technologii? Cena pod klucz z panelami, płytkami, armaturą, kuchnią i nawet AGD to jakieś 400 + fundament. Co myślicie? Druga opcjia to np. https://danwoodfamily.pl/pl-PL/konfigurator-domow/Family-97 - tu trochę niżej ale nie ma wyposażenia i np. paneli itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.05.2022 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2022 wnętrze tej 85 fatalnie rozplanowane.czym planujecie grzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmieuzg 23.05.2022 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 To zależy od technologii ale w takim domku myślałem o promiennikach ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.05.2022 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 da się przaranżowac wnętrze tych modułów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmieuzg 26.05.2022 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 Raczej się nie da w tych wersjach. To jest prefabrykowane i wszystkie zmiany wymagają "przestawienia maszyn" co już kosztuje. Po analizie kosztów zmieniamy jednak podejście. Szukamy działki z domkiem "do odświeżenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts