HOORI 23.05.2022 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 (edytowane) Witam Zakupiłem szafkę do warsztatu firmy chciałem się zapytać czy ktoś miał problem z zamontowaniem jej na ścianie wykonanej z bloczka komórkowego ?????????? Producent dodaje kołki w zestawie przeznaczone do cegły:lol2: oraz zestaw śrub które trzymają fajnie ale do bloczka komórkowego mogą być chyba za słabe. Jeśli ktoś ma taki zestaw czekam na opinie, cena z początku odstrasza ale jak otrzymałem paczkę stwierdzam że warto było poświęcić dodatkową wypłatę Edytowane 23 Maja 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.05.2022 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 Musi być straszny szmelc, którego nikt nie kupuje, skoro wynajmują frajerów do spamowania reklamami forum internetowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 23.05.2022 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 (edytowane) to jakiś śmietnik a wypłata malutka Edytowane 23 Maja 2022 przez boconek03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts