natsu30 23.05.2022 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2022 (edytowane) Co mówi tytuł. Kupiłem i mieszkam tu od miesiąca. Zauważyłem niepoziomowane podłogi na najwyższym poziomie. Inspektor powiedział, że są one powszechne w starych domach. Zamknięto dom, tak jak mi się podobało, za cenę, biorąc pod uwagę, że inspektor nie wykrył żadnych poważnych problemów.192.168.0.1 router login 192.168.l.lTeraz zacząłem badać, dlaczego podłoga nie jest równa. Zauważyłem kilka pęknięć w pobliżu drzwi i okien. Zauważyłem szafki kuchenne odsunięte od ściany o niewielką ilość. Rzeczy, których wcześniej nie było widać, a teraz nie mogę ich przeoczyć. Sprzedawca prawdopodobnie wiedział o problemach, ponieważ pęknięcia zostały dobrze zamalowane. Jakie mam opcje w tym momencie? Edytowane 14 Czerwca 2022 przez natsu30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 24.05.2022 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 Ja bym spróbował załatwić to polubownie z fundacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 24.05.2022 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 Jakie mam opcje w tym momencie? Pierwsza opcja to nauczyć się języka polskiego, a nie korzystać z debilnych translatorów jak chce się coś sprzedawać w Polsce. Ja bym od tego zaczął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.05.2022 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 bot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 27.05.2022 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 Co mówi tytuł. Kupiłem i mieszkam tu od miesiąca. Zauważyłem niepoziomowane podłogi na najwyższym poziomie. Inspektor powiedział, że są one powszechne w starych domach. Zamknięto dom, tak jak mi się podobało, za cenę, biorąc pod uwagę, że inspektor nie wykrył żadnych poważnych problemów. Teraz zacząłem badać, dlaczego podłoga nie jest równa. Zauważyłem kilka pęknięć w pobliżu drzwi i okien. Zauważyłem szafki kuchenne odsunięte od ściany o niewielką ilość. Rzeczy, których wcześniej nie było widać, a teraz nie mogę ich przeoczyć. Sprzedawca prawdopodobnie wiedział o problemach, ponieważ pęknięcia zostały dobrze zamalowane. Jakie mam opcje w tym momencie? Dokładnie, bot. Zacytowałem by za parę dni/tygodni można było zobaczyć jak edytował post wrzucając reklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts