subund 29.05.2022 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2022 Chciałabym przenieść kuchnię jako aneks do pokoju dziennego. Problemem jest wentylacja, którą trzeba przeciągnąć przez przedpokój - czy orientuje się ktoś czy taka odległość nie będzie zbyt duża? Kogo o to zapytać - kominiarz? Czy ktoś może wydać jakąś oficjalną opinię? Uprzedzając pytania - deweloper nie zgadza się na podłączenie pod ciąg łazienkowy. Będę wdzięczna za odpowiedzi bo to moje pierwsze mieszkanie i jestem zielona w temacie W załączeniu rzut mieszkania, na czerwono planowane miejsce aneksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
humidorek 29.05.2022 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2022 Odległość to nie problem, możesz zamontować wentylator w kanale. Pod ciąg łazienkowy nie możesz podłączyć, bo prawo zabrania łączenia ciągów z różnych typów pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Pijowczyk 30.05.2022 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2022 Pamiętam jak miałem taki plan ale ostatecznie jednak zmieniłem plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts