Murator1 29.05.2022 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2022 Witam mam krótkie pytanie,mam sufit z płyt gipsowych, patrząc od środka pomieszczeń w kolejności wygląda to tak..a-plyta gkb-folia żółta,paroizolacyjnąc-stelarzd-welnae-duza przestrzeń, czyli poddasze nie ocieplonemoje pytanie czy na wełnę mineralną też mam położyć folie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 29.05.2022 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2022 moje pytanie czy na wełnę mineralną też mam położyć folie.. Nie. Jak chcesz zabezpieczyć na okoliczność przeciekania dachu czy przed kurzem to na wełnę możesz dać membranę wysokoparoprzepuszczalną. Jak dasz paroizolację, to wilgoć, która się dostanie do wełny nie będzie miała drogi ucieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Murator1 31.05.2022 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2022 Kaizen dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts