AmperWro 03.06.2022 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2022 Cześć, Zamontowałem już drugi wąż przyłączeniowy do wody pod zlewem i ponownie mam nieszczelność nad nakrętka gwintu 3/8. Oba węże maja w środku uszczelkę, ale mimo wszystko woda jakoś się wydostaje pod dużym ciśnieniem. Pytanie czy trzeba jeszcze pakula, albo taśma to uszczelnić od środka czy to raczej pech i drugi wąż tez jest skopany… dzięki za pomoc i sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 03.06.2022 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2022 Uszczelka nierówna, źle wykończona krawędź okucia węża (nie wiem jak toto się nazywa), A może uszkodzona powierzchnia przylgi - tam gdzie czoło gwintu 3/8 styka się z uszczelką? Oba węże skopane czy jedno (to samo) czoło gwintu 3/8?Żadnych pakuł ani taśmy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts