respublika 06.06.2022 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2022 Macie rady jak to najlepiej wykończyć? Nigdy nie miałem blatu pod oknem (zamiast klasycznego parapetu). Są jakieś listwy do tego? Wypełnić tam jakąś wełną? Proszę o jakiekolwiek porady lub namiary na materiały. Dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 06.06.2022 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2022 Wypełnić wełną lub styropianem. Tam powinna być pianka rozprężna podczas montażu okna obcięta przed montażem kuchni. Teraz to jedynie wypełnić i założyć listwy przyblatowe. Może zasłonią szparę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
respublika 06.06.2022 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2022 Ogólnie tak odebrałem od dewelopera, a ludzie z Ikea powiedzieli tylko, że muszę wykuć na wysokość 88 centymetrów. Nic więcej nie było. Może słąbo widać, ale blat nie jest do końca okna. Nie dochodzi do tej ciemnej dolnej plastikowej części. Brakuje około 1,5 cm. Nie wiem czy tak miało być, czy reklamować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
respublika 08.06.2022 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2022 Wypełnić wełną lub styropianem. Tam powinna być pianka rozprężna podczas montażu okna obcięta przed montażem kuchni. Teraz to jedynie wypełnić i założyć listwy przyblatowe. Może zasłonią szparę. A tej pianki nie można użyć jeszcze teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts