tadek125 17.06.2022 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2022 (edytowane) WitamBędę miał drewnianą elewację na domku szkieletowymKolor będzie w odcieniach brązu Jaką farbę polecacie?Lakierobejca? - sadolin? (lakierobejcą drewnochron na której pisało gwarancja 8 lat mam pomalowaną bramę do stodoły - nie osłonięta dachem- ma już 10 lat i nic się z nią nie robi dlatego zastanawiam się nad lakierobejcą na domek) czy może jakieś oleje? albo lazura?np remmers hk Lasur ?3V3 Lazura najbardziej przemawia do mnie w tym momencie Lazura V33 polski klimatsą i rozpuszczalnikowe i wodne Edytowane 17 Czerwca 2022 przez tadek125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadek125 20.06.2022 04:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 nikt nie ma i nie maluje drewnianej elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 20.06.2022 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Witam Będę miał drewnianą elewację na domku szkieletowym Kolor będzie w odcieniach brązu Jaką farbę polecacie? Lakierobejca? - sadolin? (lakierobejcą drewnochron na której pisało gwarancja 8 lat mam pomalowaną bramę do stodoły - nie osłonięta dachem- ma już 10 lat i nic się z nią nie robi dlatego zastanawiam się nad lakierobejcą na domek) czy może jakieś oleje? albo lazura? np remmers hk Lasur ? 3V3 Lazura najbardziej przemawia do mnie w tym momencie Lazura V33 polski klimat są i rozpuszczalnikowe i wodne Kiedy decydowałem co wybrać na malowanie mojej drewnianej elewacji, pojeździłem po okolicy z wykonawcą i pooglądałem inne jego domy. Następnie zdecydowałem zastosować Tikkurilla Valti Color. Teraz co 5-6 lat przecieram elewację papierem ściernym i aplikuję jedna nową warstwę. https://tikkurila.com/products/valtti-color-new Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 28.06.2022 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Ja stosuję do swojego drewnianego tarasu lakierobejcę właśnie z Sadolina i jestem z niej bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts