karolinawarzycha 26.06.2022 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 Pytanie praktyczne: Ile sztuk dachówki zostawia się w zapasie na przyszłość, gdyby potrzeba było wymienić jakieś uszkodzone sztuki w wyniku zdarzeń losowych? (jakiś nieostrożny kominiarz albo monter instalacji fotowoltaicznej) Wydaje mi się, że tak jak z płytkami, lepiej mieć w piwnicy parę sztuk, bo różnie w życiu bywa. Nie wiem tylko ile dachówki zwyczajowo się zostawia w zapasie. Poradzi ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 27.06.2022 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 zostawiłem około 40 sztuk, przez 12 lat przydało się coś około 3 - 4 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 09.07.2022 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 20 szt. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekKotecki 09.07.2022 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 Dobrze mieć coś zostawione, bo np. w przypadku ceramiki znaczenie ma dana partia i z innej mogą być już różnice, poza tym nie wiadomo co bedzie za lat parę. Ja zostawiłem ok. 30 szt. robena, chociaz na razie jeszcze nie korzystałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts