krzysztoft79 03.07.2022 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Po wczorajszych wiatrach i ulewach zaczał mi cieknąć dach, gdyż w dwóch miejscach wiatr najpierw poderwał pape, a potem ją zerwał. Generalny remont dachu przewidziany mam na przyszły rok, a teraz musiałbym załatać go tak, aby wytrzymało to do przyszłej wiosny. Możecie mi polecić jakieś specyfiki, które pozwolą zakleić wszystkie przeciekające miejsca, wiedząc że nie mam i nie potrafie obsługiwać tego urządzenia do podgrzewania papy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 03.07.2022 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Papa i lepik na zimno. Kierunek każdy skład budowlany lub sklep wielkopowierzchniowy - oprócz tego na 12. literę, który popiera RU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztoft79 04.07.2022 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 Rozumiem, że tutaj nie można napisać nazwy tej sieci? W każdym razie nie robię tam zakupów. Oprócz lepiku na zimno polecili mi jeszcze: Masa uszczelniająca Gardner, Taśma dekarska Tytan 15 cm / 10 warto to kupić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 05.07.2022 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Takich nie używałem. W ciepły dzień papa dobrze się układa i jest miękka, jeśli więcej uszkodzeń obok siebie, to kładziesz kawałki papy albo pas, jak pojedyncze uszkodzenia to może uszczelniacz wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 09.07.2022 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 Gardner to bardzo dobry produkt. Nakładać kielenką bez dodatkowych kawałków papy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts