Adam_bo_rodo 04.07.2022 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 (edytowane) Witam, czy ten styropian nadaje się pod wylewkę z wodnym ogrzewaniem podłogowym? i mogę go tez zastosować jako ocieplenie stropu na poddaszu? dostałem go za darmo i się zastanawiam Edytowane 4 Lipca 2022 przez Adam_bo_rodo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guja 04.07.2022 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 To są płyty PIR więc możesz je stosować gdzie chcesz o ile jest równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 04.07.2022 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 Jak chcesz się męczyć z cięciem tego... Fajna lambda i wytrzymałość na ściskanie - ale obróbka niewygodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 04.07.2022 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 Pewnie, że tak tyle że dla ścisłości to nie jest styropian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam_bo_rodo 05.07.2022 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Dziękuję za odpowiedzi, jesteście super Moje belki na poddaszu mają średnicę 12cm. Jak ocieplę powyższymi płytami to nie będzie za mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam_bo_rodo 06.07.2022 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2022 Mam też drugie pytanie, czy te płyty można układać warstwami? W sensie płyta na płytę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts