drsemtex 06.07.2022 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2022 Szanowni Państwo, Drodzy Forumowicze,chciałbym wprowadzić innowacyjny produkt: FaradayKey. Jest to propozycja unikalnego, modułowego rozwiązania łączącego w sobie system kontroli dostępu jak i system detekcji i sygnalizacji próby włamania, opartego o technologie optoelektroniki, fotoniki i IoT. Chciałbym pozyskać informacje, które umożliwią jak najlepsze dostosowanie produktu pod rynek i użytkownika docelowego.Byłbym bardzo wdzięczny za wsparcie w postaci wypełnienia ankiety. Jeśli wstawiłem post nie w tym dziale co trzeba, z góry przepraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 06.07.2022 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2022 (edytowane) Zacząłem wypełniać. Ale to ankieta nie dla mnie Wielkość miasta, w którym mieszkasz Bo ja na wsi mieszkam. To naprawdę profesjonalna działalność? Poziom gimnazjalisty. Czy posiadasz własną nieruchomość? * Nie, mieszkam z rodziną To jak mieszkam z rodziną w domu, którego jestem współwłaścicielem (razem z żoną) to nie ma dobrej odpowiedzi. Ale rozumiem spojrzenie gimnazjalisty, dla którego mieszkanie z rodziną = w mieszkaniu/domu rodziców. Edytowane 6 Lipca 2022 przez Kaizen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drsemtex 11.07.2022 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2022 Skoro jesteś współwłaścicielem to posiadasz nieruchomość. Dziękuję za porównanie do gimnazjalisty Dobrze że nie zarzuciłeś braku większej ilości płci, to akurat miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts