Shiliat 07.07.2022 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Witam pierwszą warstwe gładzi zrobiłem cekolem c45 finisz nakładane wałkiem i gładzone pacą 60-80cm. Niestety gładzi brakło na drugą warstwę a obecnie jest niedostępna w mojej okolicy do kupienia czy mogę użyć innej na gładzi polimerowej ? Czy one się nie będą gryzły że jedna odpadnie od drugiej ? Ściany miały tynk cementowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 07.07.2022 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Nie powinno być z tym problemów jeśli gładzie będą tego samego rodzaju tzn. gipsowa na gipsową lub np. polimerowa na polimerową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 30.07.2022 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2022 Szanowny Panie,najlepiej zastosować tego samego rodzaju gładź szpachlową – wówczas nie powinno być problemu z łączeniem dwóch produktów. Dobrym rozwiązaniem jest wykonanie najpierw próby na niewielkim fragmencie podłoża, żeby sprawdzić efekt końcowy. Ważne jest też odpowiednie przygotowanie podłoża przed aplikacją gładzi – jego odpylenie i zagruntowanie, zgodnie z zaleceniami producenta gładzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 12.08.2022 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 Możesz połączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts