Olkalybowa 24.12.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 GRATULACJEhttp://www.artdecor.com.pl/images/sia/mis_anders.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.12.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 GRATULACJE !!! z okazji narodzin syna pozdrawiamy gorąco całą Waszą rodzinkę Zdrowych i spokojnych Świąt Radosne już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 24.12.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 KZE śliczne dziecię - Gratulacje!!! Wesołych zdrowych Świat http://images4.fotosik.pl/259/6b415c2c7febf77b.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.12.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Gdy pierwszą gwiazdkę ,ujrzysz na niebie,Wspomnij tych,co kochają Ciebie,Gdy pierwsza zgaśnie,a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek,Ode mnie uściśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.12.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Gratulacyjki synka!!!!!!!!!!!!I pozdrowienia serdeczne dla szacownej małżonki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.12.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Krzysiu i Iwonko ....dopiero po Waszym SMS -sie zorientowaliśmy sie ,że to już sie stało ...że macie SYNA a jeszcze wczoraj myślałam o Was i zastanawiałam się kiedy nastąpi TA magiczna chwila ...SERDECZNIE GRATULUJEMY I ŻYCZYMY WSZSTKIEGO NAJPIEKNIEJSZEGO ....OBY WASZ E DZIECI BYŁY DLA WAS ZAWSZE RADOŚCIĄ I POWODEM DO DUMY Ewa i Heniek ps ...ładne imie wybrałeś dla synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.12.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Krzysiu i Iwonko ....dopiero po Waszym SMS -sie zorientowaliśmy sie ,że to już sie stało ...że macie SYNA a jeszcze wczoraj myślałam o Was i zastanawiałam się kiedy nastąpi TA magiczna chwila ...SERDECZNIE GRATULUJEMY I ŻYCZYMY WSZSTKIEGO NAJPIEKNIEJSZEGO ....OBY WASZ E DZIECI BYŁY DLA WAS ZAWSZE RADOŚCIĄ I POWODEM DO DUMY Ewa i Heniek ps ...ładne imie wybrałeś dla synka Dzięki. Imię dla córki wybierała Żona. A dla syna koniecznie chciałem by imię miało coś wspólnego z piłką.. No i wyszło Radosław (Matusiak) Jerzy (Dudek).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.12.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Gratulacyjki synka!!!!!!!!!!!!I pozdrowienia serdeczne dla szacownej małżonki!!! Dzięki. Przekazane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.12.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 GRATULACJE !!! z okazji narodzin syna pozdrawiamy gorąco całą Waszą rodzinkę Zdrowych i spokojnych Świąt Radosne już są Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.12.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 KZE śliczne dziecię - Gratulacje!!! Wesołych zdrowych Świat http://images4.fotosik.pl/259/6b415c2c7febf77b.gif Dzięki. Rzeczywiście dziecię troszkę pod choinkę wyszło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.12.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 coś wspólnego z piłką.. No i wyszło Radosław (Matusiak) Jerzy (Dudek).. Radzio - bardziej mi sie skojarzyło z Majdanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.12.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 coś wspólnego z piłką.. No i wyszło Radosław (Matusiak) Jerzy (Dudek).. Radzio - bardziej mi sie skojarzyło z Majdanem A kto to jest Majdan? A poważnie to połaczenie napastnika (na dorobku) i bramkarza (z dużymi sukcesami) wydało mi się bardzo dobrym pomysłem.. A tak naprawdę, to po prostu jakoś tak Radek podobało mi się, a przy okazji mamy obiecującego napastnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.12.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Gratuluję synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.12.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Gratuluję synka Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.12.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Gratuluje potomka, proszę przekazać gratulacje szanownej małżoncepozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 27.12.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 To ja też się przyłączę z gratulacjami z powodu udanego potomka porodu Trafiłem na Ciebie przy postach o bezdrenażowej POŚ i prawdę mówiąc chciałem się zapytać jak taka oczyszczalnia się sprawuje. Nim pytanie zadałem, cały dziennik przeczytałem. Niestety widzę że nie masz jeszcze tej oczyszczalni W zasadzie jedyne, co mnie przed zakupem takowej powstrzymuje to to, że jest tak mało popularna. Myślałem, że na końcu twojego dziennika przeczytam że oczyszczalnia sprawuje się świetnie i bezproblemowo, a tu .... A może jednak znasz kogoś, kto już ma takie cudo i nie narzeka? Liczyłbym się z Twoim zdaniem, bo przeczytawszy dziennik budowy wydajesz mi się być "porządnym chłopiną" Zazdroszczę zapału (ja takiego nie mam) i ciekaw jestem realizacji hobby roomu (też będę miał garaż dwustanowiskowy a nad nim w moim studio zaplanowałem siłownię i stół do snookera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.12.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Gratuluje potomka, proszę przekazać gratulacje szanownej małżonce pozdrawiam m. Maksiu! Wielkie dzięki. Dawno nie gadalismy.. Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.12.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 To ja też się przyłączę z gratulacjami z powodu udanego potomka porodu Trafiłem na Ciebie przy postach o bezdrenażowej POŚ i prawdę mówiąc chciałem się zapytać jak taka oczyszczalnia się sprawuje. Nim pytanie zadałem, cały dziennik przeczytałem. Niestety widzę że nie masz jeszcze tej oczyszczalni W zasadzie jedyne, co mnie przed zakupem takowej powstrzymuje to to, że jest tak mało popularna. Myślałem, że na końcu twojego dziennika przeczytam że oczyszczalnia sprawuje się świetnie i bezproblemowo, a tu .... A może jednak znasz kogoś, kto już ma takie cudo i nie narzeka? Liczyłbym się z Twoim zdaniem, bo przeczytawszy dziennik budowy wydajesz mi się być "porządnym chłopiną" Zazdroszczę zapału (ja takiego nie mam) i ciekaw jestem realizacji hobby roomu (też będę miał garaż dwustanowiskowy a nad nim w moim studio zaplanowałem siłownię i stół do snookera) Dzięki za gratulacje. Mówisz, że mój dziennik da się czytać? Jest mi bardzo miło... "Porządny chłopina"? - Bardzo mi się podoba. Ostatnio miałem po prostu inne priorytety niżbudowanine.. Czasami tak bywa. Budowa nie ucieknie (no może czasami tylko budowlańcy! ). Utknąłem na papierologi w Urzędzie Gminy, ale mam nadzieję, że wszystko szybko wyprostuje się i będzie OK. A POS bezdrenażowe ma np. mój pracownik od roku (chyba BIOEKO) i jest zadowolony. Poza tym osoby na forum jakoś nie narzekają... A hobby room? No cóż... Zobaczymy jak z kasą. Na razie nie mogę doprowadzić do stanu developerskiego (nie z powodu kasy), ale i tak widzę, że jest tyle jeszcze do zrobienia... A zapał? Powoli mija, bo czasu mało, inne rzeczy i osoby na głowie.. No nic, trzeba ciagnąć budowę, a potem delektować się tym co się zbudowało.. Również życzę udanej aranżacji hobby roomu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.12.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Kze GRATULUJE SYNKA Duzo dużo zdrówka dla całej rodzinki i szybkiego wykończenia domku żeby dzieciaki miały gdzie biegać Ciekawe czy o kumpelach też pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 29.12.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Mam nadzieję, że ten "chłopina" Cię nie uraził Przyszedł mi do głowy tak san z siebie, może zasugerowałem się tym piłkarzem? Dziennik i owszem, czytać się da, i to nawet bez specjalnego przymusu Dzięki za odpowiedź, jak zainstalujesz POŚ, to pochwal się proszę swoimi spostrzeżeniami. Pozdrawiam i życzę spokoju, wytchnienia i nabrania sił przed wiosennym przebudzeniem się budowlańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts