Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Krzysiu i Iwonko ....dopiero po Waszym SMS -sie zorientowaliśmy sie ,że to już sie stało ...że macie SYNA :D :D a jeszcze wczoraj myślałam o Was i zastanawiałam się kiedy nastąpi TA magiczna chwila ...SERDECZNIE GRATULUJEMY I ŻYCZYMY WSZSTKIEGO NAJPIEKNIEJSZEGO ....OBY WASZ E DZIECI BYŁY DLA WAS ZAWSZE RADOŚCIĄ I POWODEM DO DUMY :D

Ewa i Heniek

ps ...ładne imie wybrałeś dla synka :wink:

Krzysiu i Iwonko ....dopiero po Waszym SMS -sie zorientowaliśmy sie ,że to już sie stało ...że macie SYNA :D :D a jeszcze wczoraj myślałam o Was i zastanawiałam się kiedy nastąpi TA magiczna chwila ...SERDECZNIE GRATULUJEMY I ŻYCZYMY WSZSTKIEGO NAJPIEKNIEJSZEGO ....OBY WASZ E DZIECI BYŁY DLA WAS ZAWSZE RADOŚCIĄ I POWODEM DO DUMY :D

Ewa i Heniek

ps ...ładne imie wybrałeś dla synka :wink:

Dzięki. Imię dla córki wybierała Żona. A dla syna koniecznie chciałem by imię miało coś wspólnego z piłką.. No i wyszło Radosław (Matusiak) Jerzy (Dudek).. :wink:

coś wspólnego z piłką.. No i wyszło Radosław (Matusiak) Jerzy (Dudek).. :wink:
Radzio - bardziej mi sie skojarzyło z Majdanem :wink:

A kto to jest Majdan? :wink:

A poważnie to połaczenie napastnika (na dorobku) i bramkarza (z dużymi sukcesami) wydało mi się bardzo dobrym pomysłem.. :lol:

A tak naprawdę, to po prostu jakoś tak Radek podobało mi się, a przy okazji mamy obiecującego napastnika... 8)

To ja też się przyłączę z gratulacjami z powodu udanego potomka porodu :)

Trafiłem na Ciebie przy postach o bezdrenażowej POŚ i prawdę mówiąc chciałem się zapytać jak taka oczyszczalnia się sprawuje.

Nim pytanie zadałem, cały dziennik przeczytałem. Niestety widzę że nie masz jeszcze tej oczyszczalni :(

W zasadzie jedyne, co mnie przed zakupem takowej powstrzymuje to to, że jest tak mało popularna.

Myślałem, że na końcu twojego dziennika przeczytam że oczyszczalnia sprawuje się świetnie i bezproblemowo, a tu ....

A może jednak znasz kogoś, kto już ma takie cudo i nie narzeka?

Liczyłbym się z Twoim zdaniem, bo przeczytawszy dziennik budowy wydajesz mi się być "porządnym chłopiną" :wink: Zazdroszczę zapału (ja takiego nie mam) i ciekaw jestem realizacji hobby roomu (też będę miał garaż dwustanowiskowy a nad nim w moim studio zaplanowałem siłownię i stół do snookera) 8)

To ja też się przyłączę z gratulacjami z powodu udanego potomka porodu :)

Trafiłem na Ciebie przy postach o bezdrenażowej POŚ i prawdę mówiąc chciałem się zapytać jak taka oczyszczalnia się sprawuje.

Nim pytanie zadałem, cały dziennik przeczytałem. Niestety widzę że nie masz jeszcze tej oczyszczalni :(

W zasadzie jedyne, co mnie przed zakupem takowej powstrzymuje to to, że jest tak mało popularna.

Myślałem, że na końcu twojego dziennika przeczytam że oczyszczalnia sprawuje się świetnie i bezproblemowo, a tu ....

A może jednak znasz kogoś, kto już ma takie cudo i nie narzeka?

Liczyłbym się z Twoim zdaniem, bo przeczytawszy dziennik budowy wydajesz mi się być "porządnym chłopiną" :wink: Zazdroszczę zapału (ja takiego nie mam) i ciekaw jestem realizacji hobby roomu (też będę miał garaż dwustanowiskowy a nad nim w moim studio zaplanowałem siłownię i stół do snookera) 8)

Dzięki za gratulacje. 8)

Mówisz, że mój dziennik da się czytać? :oops: Jest mi bardzo miło... :wink:

"Porządny chłopina"? - Bardzo mi się podoba.

Ostatnio miałem po prostu inne priorytety niżbudowanine.. :roll: Czasami tak bywa. Budowa nie ucieknie (no może czasami tylko budowlańcy! :evil:).

Utknąłem na papierologi w Urzędzie Gminy, ale mam nadzieję, że wszystko szybko wyprostuje się i będzie OK. 8)

A POS bezdrenażowe ma np. mój pracownik od roku (chyba BIOEKO) i jest zadowolony. 8) Poza tym osoby na forum jakoś nie narzekają... :wink:

A hobby room? No cóż... Zobaczymy jak z kasą. Na razie nie mogę doprowadzić do stanu developerskiego (nie z powodu kasy), ale i tak widzę, że jest tyle jeszcze do zrobienia... :roll:

A zapał? Powoli mija, bo czasu mało, inne rzeczy i osoby na głowie.. :wink: :( No nic, trzeba ciagnąć budowę, a potem delektować się tym co się zbudowało.. 8)

Również życzę udanej aranżacji hobby roomu... :lol:

Mam nadzieję, że ten "chłopina" Cię nie uraził :roll: Przyszedł mi do głowy tak san z siebie, może zasugerowałem się tym piłkarzem?

Dziennik i owszem, czytać się da, i to nawet bez specjalnego przymusu :wink:

Dzięki za odpowiedź, jak zainstalujesz POŚ, to pochwal się proszę swoimi spostrzeżeniami.

Pozdrawiam i życzę spokoju, wytchnienia i nabrania sił przed wiosennym przebudzeniem się budowlańców