Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

Witaj kze,

tyle u Ciebie nowości , że domek nie do poznania :D . Gratki !!!

Ciekawa jestem dlaczego aż z tak daleka zamawiałeś drzwi wewnętrzne. Czyżby znajomy stolarz ? :roll: .

Mają bardzo ładny wzór i kolor. Czy to sosna ? Duży był ich koszt ?

Jak tam z wyborem koloru mebli kuchennych? :wink: Już coś ustaliliście ? :roll:

Pozdrawiam serdecznie!

Witaj!

Skoro nie było Ciebie tak długo to nic dziwnego, że nie możesz poznać moich włości.. :lol:

Zamawiałęm z tak daleka, gdyż opłacało mi się pojechać do producenta mebli sosnowych. 10 pścieżnic nieopaskowych (niestety niedopatrzenie przy zamawianiu) + 10 drzwi z litej sosny zabarwione na kalwados kosztowały poniżej 4tyś netto ... Pozostaje mi jeszcze koszt szklenia i klamek.

Miło, że podoba Ci się wzór i kolor - dzięki. 8)

Kolor mebli kuchennych będzie jasny. Nie pamiętam dokładnie nazwy, ale ma być taki by nie konkurował z wyposarzeniem salonu (którego pewnie w ciągu roku i tak nie kupimy.. :lol: :() W kazdym wypadku trwały długie dyskusje z Ciocia architektem...

Meble kuchenne są już zamówione. 8)

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zamawiałęm z tak daleka, gdyż opłacało mi się pojechać do producenta mebli sosnowych. 10 pścieżnic nieopaskowych (niestety niedopatrzenie przy zamawianiu) + 10 drzwi z litej sosny zabarwione na kalwados kosztowały poniżej 4tyś netto ... Pozostaje mi jeszcze koszt szklenia i klamek.

Miło, że podoba Ci się wzór i kolor - dzięki. 8)

kze, za taką cenę, to jeszcze bardziej mi się podobają :D :wink: . Świetna oferta , też chętnie bym skorzystała, ale niestety wpłaciłam już zaliczkę na drzwi u stolarza i czekam, czekam i czekam. Już tracę cierpliwość :-?

Kolor mebli kuchennych będzie jasny. Nie pamiętam dokładnie nazwy, ale ma być taki by nie konkurował z wyposarzeniem salonu (którego pewnie w ciągu roku i tak nie kupimy.. :lol: :() W kazdym wypadku trwały długie dyskusje z Ciocia architektem...

Meble kuchenne są już zamówione. 8)

W takim razie gratuluję decyzji i czekam na realizację. A swoją drogą Ciocia architekt to fajna sprawa :wink: :lol:

Pozdrawiam ! :D

Bardzo mi miło z powodu gratulacji. Przekażę to Cioci. Zresztą ciocia ma męża, który jest ... architektem. Oboje są architektami, tylko że ciocia zna się jeszcze na wystroju wnętrz. Przyznam szczerze, że ciut kilka razy wykorzystalimy naszą ciocię i wujka. :wink: Zgadzam sie, że takie wujostwo w takim projekcie jest nieocenione. 8)

Cena drzwi tez mnie bardzo zachęciła i dlatego, powiem szczerze, mniej mnie boli, że te framugi nie są opaskowe.. :roll: :oops:

A Euro? No chciałbym już oglądać. Tylko nie mam własnego telewizora.. :oops: Jak miałem mieszkanie to sprzedałem z telewizorem, teraz wynajmuję to już jest jakiś.. Tak więc jak tylko znajdę kasę (a przed Euro musi znaleźć się na ten cel) to zaraz kupię coś niedrogiego... A przede wszystkim liczę, że generalny wykonawca już wyczerpał limit opóźnień i dokończy swoje dzieło... :wink:

Dzięki, dzięki za wsparcie.

Będe musiał czekać na tą wykwalifikowaną siłę roboczą. Wczoraj udało mi się dobrego glazurnika wynając na 1 dzień i położył mi glazurę w kuchni.. :-) Szkoda, ze jest zajęty do końca czerwca 2008r...