Lew2 18.07.2022 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2022 Zamek do drzwi wewnętrznych jest taki jak na załączniku: Zginął klucz. Co to za producent zamka? Czy da się dobrać klucz mając sam zamek (po rozkręceniu go)? Czy tam gdzieś w środku jest podany numer klucza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.07.2022 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2022 To zamek firmy Metalplast. W tego typu zamkach wystarczy że wygięty drut "przejdzie" przez dziurkę od klucza i już otworzy. W "dorabianiu kluczy" widziałem że mają takie "zapasy". W niektórych firmach klucze bywają numerowane, w innych nie. Wykręć zamek i idź do ślusarza. Albo od razu do sklepu i kup nowy (20-30zł). Lub sprawdź czy nie pasuje klucz z drzwi obok... Albo zadzwoń do montera swoich drzwi, często im zostają klucze przy drzwiach bez dolnej rozetki (ja przynajmniej mam dziesiątki kluczy, ale żadnego z M.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts