gld 25.07.2022 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2022 Mam zagwozdkę, czy na tych działkach mogę NIE prowadzić działąlności usługowej?Chcę postawić dom letniskowy. 1) przeznaczenie terenu:a) przeznaczenie podstawowe: teren zabudowy usługowej,b) funkcja zalecana: zabudowa usługowa związanaz obsługą ruchu rekreacyjnego, turystyki i wypoczynku,c) w granicach terenu dopuszcza się lokalizację funkcji mieszkaniowej jednorodzinnej, związanej z funkcjonowaniem usług,2) przeznaczenie terenu:a) przeznaczenie podstawowe: tereny sportu i rekreacji,b) przeznaczenie towarzyszące: zabudowa usługowa związana z obsługą urządzeń sportowych, ruchu rekreacyjnego, turystyki i wypoczynku,c) w granicach terenu dopuszcza się lokalizację funkcji mieszkaniowej jednorodzinnej, związanej z funkcjonowaniem usług, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.07.2022 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2022 nie, chyba, że przy letniaku otworzysz budkę z hot-dogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts