Redakcja 27.07.2022 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2022 Zapraszamy do lektury aktualnych artykułów na murator.pl i dyskusji: Jak kupić taniej pompę ciepła - dotacjeIle kosztuje ogrzewanie kotłem na pellet? Analiza sierpień 2022 Czy uda się kupić węgiel przed zimą? Dla kogo dodatek węglowy 3000 zł? Jak go uzyskać? Użytkowanie pompy ciepła - koszty, doświadczenia użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 11.08.2022 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Chrustem Sam mam pc PW i od kilku miesięcy obawiam się, że może zabraknąć prądu (blackout). Ten temat, dopiero teraz został poruszony. Generalnie, to w obecnej sytuacji, nie wygląda to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazik25 14.08.2022 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Chrustem Sam mam pc PW i od kilku miesięcy obawiam się, że może zabraknąć prądu (blackout). Ten temat, dopiero teraz został poruszony. Generalnie, to w obecnej sytuacji, nie wygląda to dobrze. Nie martw się, jak braknie prądu to i piec kondensacyjny by nic nie pomógł. Dlatego z kominka nie wyrzucam z projektu, choćbym miał palić raz w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 14.08.2022 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Przebojem sezonu zimowego będa pakiety dwu lub trzy szybowe, z wycietym otworem fi 150 na wyprowadzenie przewodu dymowego z kozy, uszczelka siliconowa w komplecie. Zamówienia pakietów na wymiar kierowac pod numer +48 XYZ WTS ABC. Instrukcja wymiarowania pakietów na stronie www.????????/???//a.??Pole do popisu dla naciagaczy podobne jak przy obietnicach życia wiecznego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts