Ernestynekk 28.07.2022 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Jaki dokładnie mają skład?Same urządzenie świetnie nadawałyby się np. do sterylizacji narzędzi. Tylko ile czasu musi upłynąć od mycia w takiej wanience, zanim przedmiot będzie ponownie zdatny do użycia? To właśnie w dużej mierze zależy od chemii, moim zdaniem.Posiadacie może tego typu informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 30.09.2022 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 Osobiście stosuję myjkę ultradźwiękową do czyszczenia okularów i biżuterii. Wystarczy, że wleje wodę demineralizowaną i kilka kropel koncentratu RM 503 z Karchera. Nie ma konieczności według mnie kupowania środków dedykowanych do okularów/biżuterii itd. Takie połączenie sobie świetnie radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 30.09.2022 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 Jaki dokładnie mają skład? Same urządzenie świetnie nadawałyby się np. do sterylizacji narzędzi. Tylko ile czasu musi upłynąć od mycia w takiej wanience, zanim przedmiot będzie ponownie zdatny do użycia? To właśnie w dużej mierze zależy od chemii, moim zdaniem. Posiadacie może tego typu informacje? Myjka służy do mycia a nie do sterylizacji ? Napisz co konkretnie chcesz robić. Mam myjkę już kilka lat taką z10L myję rózne rzeczy ale o sterylizacji nie słyszałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts