PiotrMP006 01.08.2022 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Witam Mam pytanie jaka głowica termostatyczna CAŁKOWICIE zamyka przepływ wody w grzejniku? Wiem że "0" na głowicy nie zamyka całkowicie przepływ wody w grzejniku. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 01.08.2022 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Mam pytanie jaka głowica termostatyczna CAŁKOWICIE zamyka przepływ wody w grzejniku? To nie każda? Jak mieszkałem w bloku to wystarczyło zakręcić zawór na wyjściu i głowice na wejściu i można było demontować grzejnik. Nie pomnę starszych głowic, potem była wymiana grzejników i głowice były Dunfoss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrMP006 02.08.2022 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Właśnie nie każda. Większość głowic termostatycznych z "0" nie zamyka całkowicie przepływ wody w grzejniku. Mają tak zwany przepływ minimalny. Szukam głowicy która zamyka całkowicie przepływ wody w grzejniku Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts