Robinson74 10.08.2022 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 Może to głupie pytanie, ale jednak się pojawiło. Widzę, że ramki Berker B Kwadrat mają dwie boczne powierzchnie proste (cieńsze), a dwie pozostałe po łuku (grubsze w środkowej części). Chcąc zakładać ramki, nie wiem, która powierzchnia jest pionowa, a która pozioma. Czy to ma znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 11.08.2022 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Jeśli ma znaczenie to tylko wizualne. Też mam berker kwadrat, ramki pojedyńcze montowałem cienką krawędzią do góry i dołu, czyli tak jak masz na zdjęciu - tu gdzie palce to dół/góra. Z kolei ramki 2-5 montowałem pionowo lub poziomo w zależności jak miałem ułożone włączniki/kontakty. Czyli raz wychodziła cienka krawędź u góry, innym razem z boku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 11.08.2022 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Zaraz, zaraz - ma być tak, jak w ramkach wielokrotnych. Sprawdź w necie i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 11.08.2022 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 https://onelectro.pl/ramka-pojedyncza-bialy-polysk-berker-b-kwadrat-5310118989?from=listing&campaign-id=20 Wg opisu - produkt można zamontować w pionie i poziomie. Przy montażu w pionie cienka krawędź jest po bokach: Przy montażu poziomo cienka krawędź jest na górze/dole: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 03.10.2022 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2022 Ramka 4 pionowa z prawidłowym napisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts