Mikolaj1990 11.08.2022 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Witam. Mam problem z aranżacją salonu z aneksem kuchennym.(byłem przedwczoraj oglądać gotowe mieszkanie). Nie mogłem nic rozsądnego wymyśleć. Chciałem zmieścić stolik 4 osobowy, ale wtedy będę miał cały pokój zagracony. Przesyłam rzut. Była jedna zmiana taka w postaci usunięcia nadproża i ścianki przy kominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.08.2022 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 zrezygnuj z fotela i przesuń kanapę bliżej okna. okrągły stół wygląda lżej w pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaj1990 11.08.2022 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Bardzo ciekawy pomysl. Nie pomyślałem o tym okrągłym stole i efekcie jaki daje. Na forum spotkałem się z podobnym problemem, na który rozwiązałeś Ty:https://forum.muratordom.pl/showthread.php?374786-Aran%C5%BCacja-w%C4%85skiego-salonu-z-aneksem-20m2Myślisz, że u mnie takie rozwiązanie też by się sprawdziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.08.2022 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 twój pokój jest węższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts