wąhol 18.08.2022 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 witam Zastanawiam się jak prawidłowo podłączyć klimatyzator AUX między jednostką wew. i zew. a mianowicie w jednostce zew. schemat mówi ze mam podłączyć prąd pod "L" a jak widać na zdjęciu z tego portu nie idzie sygnał już dalej. schemat podłączenia w jednostce zew. tak wygląda w jednostce zew. jednostka wew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 18.08.2022 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 Sorry, jak nie widzisz odpowiedzi na schemacie, to wezwij fachowca, bo krzywdę komuś zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wąhol 18.08.2022 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 widzę jak mam to podłączyć tylko zastanawia mnie to że pod "L" prądowy idzie z jednostki zew. do wew. i później innym przewodem z powrotem do jednostki zew. to czy mogę podłączyć bezpośrednio w jednostce wew. zasilania bez potrzeby ciągnięcia nowego kabla prądowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 18.08.2022 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 widzę jak mam to podłączyć tylko zastanawia mnie to że pod "L" prądowy idzie z jednostki zew. do wew. i później innym przewodem z powrotem do jednostki zew. to czy mogę podłączyć bezpośrednio w jednostce wew. zasilania bez potrzeby ciągnięcia nowego kabla prądowego? Ciągniesz od zewnętrznej do wewnętrznej jeden kabel pięciożyłowy. Nie ciągniesz osobnego do zasilania. Zapewne jest dużo cieńszy, bo w jednostce wewnętrznej masz mały pobór mocy, bo napędzasz tylko wentylator i elektroniki trochę a do zewnętrznej musisz pociągnąć grubszy do zasilania sprężarki a prawdopodobnie i grzałek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wąhol 18.08.2022 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 Dziękuje za normalną odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts