Wujor 21.08.2022 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2022 Witam, Czy to normalne, że na jednostce zewnętrznej klimatyzacji skrapla się woda? Zaznaczyłem na czerwono, obszar gdzie skrapla się woda. Generalnie, wszystko działa OK, natomiast nie wiem czy taka sytuacja nie świadczy o jakimś problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_John 21.08.2022 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2022 Normalne, przy przewymiarowanym urządzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 21.08.2022 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2022 OK, natomiast nie wiem czy taka sytuacja nie świadczy o jakimś problemie. Tam masz rurki z chłodnym czynnikiem bez żadnej termoizolacji. Bardzo zimne nie są - ale jak jest upał i wysoka wilgotność to może to być poniżej punktu rosy i może się woda skraplać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts