asaledr 21.08.2022 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2022 Witam, Czym wyczyścić kostkę żeby było to bezpieczne dla kostki i skuteczne.Mam kostkę w kolorze czarnym, takim gładkim czarnym,Coś takiego jak tutaj https://6.allegroimg.com/s1024/0c0beb/7c45215943d8b1c2581a3c5151c6 Natomiast po ułożeniu, gdzie wiadomo wszystko się kurzyło, spoinowali to piaskiem szarym rzecznym i zamiast czarnego to jest ona całkowicie szara, całkowicie brudna, czarnego to tam wgl nie widać. Chce to wyczyścić jednak sama woda nie daje rady, a z myjki też nie skorzystam nie mam wody, prądu i myjki. chcę to zrobić ręcznie, szorując szczotką tylko jaki środek zastosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 29.08.2022 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2022 RM 69 lub RM 81 ASF od firmy Kärcher. Jednak dla najlepszego efektu, powinieneś skorzystać z przystawki do czyszczenie powierzchni płaskich, która by ten cały luźny brud wypłukała. Myjkę zawsze można wynająć, nawet spalinową, jeśli nie masz dostępu do prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts