blablab 29.08.2022 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2022 2 budynki -mieszkalny tam gdzie mieszkam i obok drugi - warsztat a na górze strych ,z którym graniczy mój pokój. i to pwo strych jest skupiskiem tego gówna które nie daje mi żyć. za ścianą pokoju jest mur, a za murem strych . nie ma tego kurestwa bezpośrednio u mnie w pokoju, ale są za ścianą i to wystarczyjest smród, ale przedewszystkim hałas -drapanie, bieganie . wywierciłem w pokoju w ścianie gdzie bylo slychac myszy otwór w tym samym miejscu na strchu więc mają którędy uciec, ale też którędy wejść i tak kilka dni był spokój nie było nic słychać tak wczoraj w nocy usłyszałem odgłosy z za przeciwnej ściany (tej która nie graniczy ze strychem) .... dziś w miejsce tej wnęki przy strychu wsadziłem odstraszcz (ponoć nie byle jaki) a w strychu tam gdzie ta wnęka dałem łapke.naprawde nie mam siły ale pomysłów przede wszystim , myśle że nie wygram z tym kurestwem że to walka z wiatrakami, ma ktoś jakieś sensowne rady?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 30.08.2022 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 na brak siły i i myszy... to jakaś firma deratyzacyjna... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 30.08.2022 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Uncle Google nysa deratyzacja klick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts