SzangSung 01.09.2022 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2022 Witam Muszę zdemontować bojler, który wisi nie używany od 10 lat bo w międzyczasie administracja wyremontowała budynek i ciepła woda idzie z rur. Z bojlera zlałem wodę, jest pusty tylko mam problem z górnym wężykiem od ciepłej wody. Na dole od zimnej wody jest kranik więc spoko a na górze od ciepłej nie ma. Jak odłączę wszystko i ściągnę bojler a potem włączę znowu ciepłą wodę to mi nie będzie lecieć z tej górnej dziury? A jak będzie to jak to zatkać na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 01.09.2022 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2022 Lecieć nie powinno a w razie czego zaślepki na 0,5 cala lub inne dostępne w każdej Casto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts