Kunsja 04.09.2022 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2022 (edytowane) Czesc. Ostatnio znalazlam strone,gdzie przedstawiaja wszystko co zwiazane z leczeniem naturalnym.Maja swoj gabinet i tak zastanawiam sie,bo skoro jest to skuteczne oraz zdrowe to moze sie tam wybrac? Czy moze ktos mi doradzic? Edytowane 11 Września 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.09.2022 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2022 Czesc. Ostatnio znalazlam strone,gdzie przedstawiaja wszystko co zwiazane z leczeniem naturalnym.Maja swoj gabinet i tak zastanawiam sie,bo skoro jest to skuteczne oraz zdrowe to moze sie tam wybrac? Czy moze ktos mi doradzic? Jest skuteczne i zdrowe bo ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 04.09.2022 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2022 Skąd pomysł że jest skuteczne ?Wiesz jak coś źle pójdzie a raczej w ciężkich przypadkach na pewno źle pójdzie, to nawet ubezpieczyciel Ci odmówi odszkodowania z polisy. No chyba że masz zapisy w polisie o eksperymentach wróżbiarskich na ludziach itp. Normalnie nie wiem jak to tłumaczyć ludzie są piśmienne , niby obyte , jest już 21 wiek i dalej czarownictwo, wróżbiarstwo, taka czy inne punktura czy presura. itp itd. rence i nogi opadywuję.Setki takich różnych nawiedzonych żerują jak hieny na cudzym nieszczęściu a tu dalej ludzie są gotowi wyrzucać swoje ciężko zarobione pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 11.09.2022 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2022 okropna reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts