konigstiger 07.09.2022 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2022 Dzień dobry, Posiadam obecnie lodówke Beko 130001 - niestety rozszczelniła się pod 6,5 roku i kupuje coś nowego. Wybór padł na Electrolux LNT3LF18S. Mam pytanie czy fronty kuchenne będą pasować do nowego modelu. Zmierzyłem i dolny front (pod zamrażarkę_ ma 72cm. Znalazłem taki schemat electroluxa: Lodówka do zabudowy Electrolux LNT3LF18S - czy fronty będą pasować? Czy dobrze myśle że ten rozmiar HMu od 676-724 odnosi się do frontu i oznacza że uda mi się zamontować lodówke bez problemu? Dla beko wygląda to tak: Lodówka do zabudowy Electrolux LNT3LF18S - czy fronty będą pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 07.09.2022 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2022 (edytowane) Szafki są uniwersalne i pasują do innych lodówek z takim podziałem na zamrażarkę.Możliwe że należy skorygować na systemie poziomowania i suwane uchwyty do drzwi ale poza tym powinno być ok. Edytowane 7 Września 2022 przez Mareks77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konigstiger 07.09.2022 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2022 Dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts