zarek36 15.09.2022 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2022 Witam. Szukam osoby lub firmy posiadającej dobre ceny na projekty "ARCHON+ Biuro Projektów". Potrzebuję kupić projekt Projekt domu Dom w bratkach 7 (R2B) - 2 sztuki (bliźniak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JD1719512917 15.09.2022 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2022 Chcesz 50 zł zaoszczędzić jak budowa to min. 200 tyś w SSZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 15.09.2022 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2022 To jakiś żart jest nie projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.09.2022 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Masz na myśli jakość wykonanego projektu czy funkcjonalność zaprojektowanego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.09.2022 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Witam. Szukam osoby lub firmy posiadającej dobre ceny na projekty "ARCHON+ Biuro Projektów". Potrzebuję kupić projekt Projekt domu Dom w bratkach 7 (R2B) - 2 sztuki (bliźniak). Dobrej ceny poszukaj w necie Za dwie sztuki pewnie dostaniesz zniżkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 17.09.2022 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Masz na myśli jakość wykonanego projektu czy funkcjonalność zaprojektowanego domu? Całokształt z punktu widzenia inwestora jest do bani. ZERO optymalizacji kosztów ZERO elastyczności mierna funkcjonalność. Małe gów.....o za dużą kasę. Oczywiście chodzi o koszty realizacji , a nie o grosze za projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domdlaCiebie 05.10.2022 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2022 Witam. Szukam osoby lub firmy posiadającej dobre ceny na projekty "ARCHON+ Biuro Projektów". Potrzebuję kupić projekt Projekt domu Dom w bratkach 7 (R2B) - 2 sztuki (bliźniak). Ja polecam zgłosić się bezpośrednio do nich. Sam kupowałem u nich projekty na swoje mini osiedle i dostałem rabat. Dali mi też za śmieszne pieniądze kosztorys. Chociaż i tak największą tobotę zrobił baner który mi przygotowali za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts