Jankowa 17.09.2022 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Witam potrzebuje pomocy, kupiłem baterie ale strasznie głośno pracuje ciężko było ją zamontować ze względu na małą ilość miejsca w szafce dlatego wolałbym jej nie zwracać, wyczytałem że wina może leżeć po stronie głowicy ale wszędzie na filmach i zdjęciach widzę że trzeba odkręcić śrubę dociskowa ale w moim modelu nie mogę się do tej śruby dostać, bateria firmy rebiko z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankowa 17.09.2022 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Link do zdjęć baterii: https://files.fm/u/7rk2xj9bs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.09.2022 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Kobinuj - może rura z wycięciami pasującymi do wypustów, może ruszysz uchwytem jakichś kombinerek czy szczypiec, może dwoma wkrętakami... Tak czy inaczej musisz wykręcić ten pierścień mosiężny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.09.2022 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Psiknij jakimś preparatem typu WD czy CX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankowa 17.09.2022 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Nie jestem pewien czy ten pierścień się wykręca czy może tam głowica jest jakoś inaczej montowana a nie chciałbym tego urwać bo ani nie będzie działać ani tego nie oddam, bateria jest nowa więc chyba nie powinna być zapieczona, stara odkręciłem z niewielką siła a z takim mocowaniem się nie spotkałem, nawet oglądając filmy i różne fora z wymiana głowicy w baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.09.2022 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Spróbuj odkręcić ten czarny pierścień.z kropkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts