Dawd 18.09.2022 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2022 Witam, Planuje wykończenie całego mieszkania panelami winylowymi pływającymi jodełka.Salon połączony z kuchnią 25m2 ma mieć mate elektryczna pod panelami, moje pytanie jak z wyrównaniem poziomów przy łączeniu paneli gdzie mata ogrzewania będzie już się kończyć? Słyszałem od fachowca że pod winyle musi być idealnie równa podłoga i nie można dawać podwójnie podkładów?Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 18.09.2022 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2022 Witam, Planuje wykończenie całego mieszkania panelami winylowymi pływającymi jodełka. Salon połączony z kuchnią 25m2 ma mieć mate elektryczna pod panelami, moje pytanie jak z wyrównaniem poziomów przy łączeniu paneli gdzie mata ogrzewania będzie już się kończyć? Słyszałem od fachowca że pod winyle musi być idealnie równa podłoga i nie można dawać podwójnie podkładów? Jakieś pomysły? Posłuchaj swojego majstra - ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dawd 19.09.2022 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2022 Posłuchaj swojego majstra - ma rację. A jakieś wyjście z sytuacji, czy nie ma szans na taki montaż? Jakieś propozycje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zip20 23.09.2022 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2022 Spróbuj wysokość dopasować tekturą (nie falistą ) ale to trochę zabawy z tym będzie Przy obecnych cenach energii to raczej bym odpuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 23.09.2022 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2022 Połóż kable i wylej z 12-15mm wylewki samopoziomującej a panele potem najlepiej przyklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 23.09.2022 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2022 Połóż folie grzewcze - są tak cienkie że nie będzie różnicy poziomu - grubość foli to 0.338mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts