mm567 25.09.2022 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2022 Cześć, oglądaliśmy ostatnio mieszkanie z rynku pierwotnego, budynek oddany kilka tygodni temu. Mieszkanie na ostatnim piętrze. Zauważyliśmy "dziwne" plamy na suficie, skupione raczej w salonie niż w innych pomieszczeniach. Wiem, ze bez sprawdzenia tego na żywo nikt mi nie napisze co to ejst na 100%, ale może się mimo wszystko podzielicie przemyśleniami. Czy to może być zwykły brud, zachlapanie? Czy pleśń, początek grzyba, coś nie tak z dachem etc? Mieszkań oglądamy kilka w różnych lokallizacjach, nie chcemy brać na tym etapie kogoś do sprawdzenia bo możliwe że kupimy zupełnie inne mieszkanie. Czy jest się czym przejmować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
humidorek 25.09.2022 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2022 Chyba grunt nierówno wchłonął w tynk. Raczej nic groźnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 30.09.2022 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 Mi również wygląda to na jakieś zabrudzenia lub właśnie złe wchłonięcie się gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts