Epocz 29.09.2022 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2022 Spotkałem się z opinią, że te przesuwne się psują i lepiej zrobić takie zwykłe otwierane do wewnątrz tylko bez belki w środku. Chciałem poznać Waszą opinię na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.09.2022 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2022 Kup sobie dobrego HS`a i nie będzie się psuł. Zwykle przesuwki mogą "paść" po czasie. Okno balkonowego bez belki- czyli z "ruchomym słupkiem" jest ok, ale ma swoje wady. Pierwsza - ograniczona wielkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Epocz 30.09.2022 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 No właśnie mi nie zależy na jakimś dużym oknie. Wiem, że to ładnie wygląda, ale po pierwsze no jakoś nie przekonał mnie nikt, że przez szybę nie ucieka więcej ciepła, a druga sprawa jak jadę do pracy to widzę z 50 metrów z drogi jak jedna Pani ogląda telewizje. Aktualnie mam w projekcie 2,4m pierwotnie było 3m Napisz proszę jakie mają wady te z ruchomym słupkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 30.09.2022 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 No właśnie mi nie zależy na jakimś dużym oknie. Wiem, że to ładnie wygląda, ale po pierwsze no jakoś nie przekonał mnie nikt, że przez szybę nie ucieka więcej ciepła, a druga sprawa jak jadę do pracy to widzę z 50 metrów z drogi jak jedna Pani ogląda telewizje. Aktualnie mam w projekcie 2,4m pierwotnie było 3m Napisz proszę jakie mają wady te z ruchomym słupkiem. Jak ktoś zrobi tobie 2,4m jako 2 skrzydłowy słupek ruchomy to szybko poznasz jakie ma wady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 30.09.2022 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 Spotkałem się z opinią, że te przesuwne się psują i lepiej zrobić takie zwykłe otwierane do wewnątrz tylko bez belki w środku. Chciałem poznać Waszą opinię na ten temat. Jak jest możliwość to brałbym otwierane. Ja musiałem brać przesuwne bo mam szyby P4 i ważą chyba ze 200kg. Otwierane tego nie przetrzymają. Przesuwne popsuć się nie popsują ale są upierdliwe w użytkowaniu. Trzeba to robić z wyczuciem i dzieci np. sobie nie poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Epocz 05.10.2022 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2022 Jak ktoś zrobi tobie 2,4m jako 2 skrzydłowy słupek ruchomy to szybko poznasz jakie ma wady Że się wypaczą/obwisną skrzydła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts