Qbiak20 29.09.2022 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2022 Witam, czy jesli tak poprowadze kanalize nie bede mial w przyszlosci problemow? Mianowicie, czy nie za duzo tych zakretow od muszli tej z lazienki do wyjscia? W projekcie jest 110 ale ja chcialem dac 160 glowna nitke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jambos 29.09.2022 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2022 Ja bym zrobił coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbiak20 30.09.2022 04:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 Tak też myślałem, ale fundamenty już zasypane a przepust zrobiony jak w projekcie. Może poprowadzić 160 prosto do pom. gosp., tam zakręt do łazienki po środku i robić odejścia na prawo i lewo. Po drodze trojnik i 110 do małego wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 30.09.2022 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 (edytowane) Nic nie stoi na przeszkodzie aby poprowadzić 160 z zakrętami do kotłowni oraz rozwidlenia na umywalkę i bodajże pralkę.Zamienić zakręt 90* na poczet 45* posadawiając go już za kuchnią na wysokości wejścia głównego dążąc do małej łazienki i wc. Odejście do umywalki zrobić od wc w posadzce.W ostatniej łazience zamiast dwóch nitek jedna główna do WC a następnie prysznica. Po drodze zrobić odejście do umywalek. Edytowane 30 Września 2022 przez Mareks77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts