gogush 01.10.2022 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2022 Remontujemy mieszkanie ( lata 60) i podjęliśmy decyzję o wyrwaniu futryn. O ile ściany zostały wyrównane to w podłodze zostały otwory. Z 4 drzwi 3 zostały wymienione a jedne całkowicie usunięte ( do kuchni). O ile same otwory w murze są obrabiane to nie mam pomysłu co zrobić z tymi otworami w podłodze. O tyle jest to trudne ze w pokojach jest klepka której nie chcemy zmieniać a przedpokoju są płytki (też stare) . Szukaliśmy nawet szerokich listew podłogowych aby w progach wstawić ale one by musiały mieć z 15cm szerokości aby zakryć te otwory (najszersze listwy jakie znalazłem to 12cm). Macie jakieś pomysły? może są szersze listwy niż 12cm ? a może wstawić tam próg drewniany wycinając na tej szerokości i płytki i klepkę ? sam nie wiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 01.10.2022 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2022 Zamieść zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogush 02.10.2022 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2022 Zamieść zdjęcia. Sorry za jakość ale to z powiekszenia jutro bede na miejscu to zrobie lepsze ale tutaj widać "skale" zniszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts