mixi1 01.10.2022 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2022 Dzień dobry, zastanawiam się czy z tak poprowadzonymi odpływami wszystko będzie ok? Jeden znajomy mi powiedział ze może mi "zaciągać" wode spod brodzika w momencie gdy bedzie szła woda z kibelka po lewej stronie i moze iść smród z kabiny prysznicowej. Z kolei inny mowie ze bedzie ok. Co o tym sądzicie? Proszę o jakieś rady/ sugestie ewentualnego innego poprowadzenia (mieszkanie w bloku grubość posadzki 14 cm) lokalizacji pionu nie zmienie. Z góry dziekuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 01.10.2022 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2022 Na jakiej wysokości (czy raczej głębokości) masz przyłącze do pionu?W blokach zazwyczaj nie ma szans na znaczące odsunięcie kibelka od pionu, bo przyłącze musiałoby być u sąsiada z dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mixi1 01.10.2022 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2022 Jeszcze tego nie wiem, mieszkanie odbiore dopiero za okolo 2-3 tyg ale juz wczesniej wole sie przygotowac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 01.10.2022 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2022 Jeszcze tego nie wiem, mieszkanie odbiore dopiero za okolo 2-3 tyg ale juz wczesniej wole sie przygotowac I myślisz, że w tym czasie zmieni się odpowiedź na pytanie? Bez tego nie ma co gdybać - a wcześniej można było z deweloperem negocjować przesunięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts