jedaneczka 03.10.2022 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2022 Witajcie, potrzebuję łopatologicznego wytłumaczenia, czy mój tok myślenia jest prawidłowy. Mam, jak na rysunku pociągniętą na poddasze instalację z grzejnikiem do jednego pokoju (zielony), ale teraz wykończyłam pokój, który znajduje się wcześniej na trasie instalacji i chcę zamontować grzejnik. Tzn, mam plan by wciąć się z nową instalacją tak jak zaznaczone na rysunku na kolor czerwony, puścić rurki po podłodze pod okno po przeciwnej stronie i tam zamontować grzejnik. Pytanie jest takie, czy jak wetnę się w obecną instalację to grzejnik, który jest wyżej (zielony) w drugim pokoju będzie dogrzewany, czy instalacja będzie go pomijała i zawracała na tym grzejniku? Jestem babą, proszę o rozjaśnienie Pozdrawiam i dziękuję z góry za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 04.10.2022 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Nie będzie problemu, o ile instalacja będzie wyregulowana hydraulicznie (kryzowanie grzejników). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts