c0ram 04.10.2022 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Witam Chciałbym się poradzić w jaki sposób można zagospodarować sypialnię (na rzucie oryginalnym pomieszczenie numer 4), tak aby posiadała poniższe elementy 1) Łóżko podwójne ~160x200cm 2) Szafa garderoba (zakładam, że szerokości musi być ~65cm) 3) Małe miejsce na biurko i krzesło biurowe (do codzinnej pracy zdalnej) Czy to jest w ogóle możliwe w atualnym układzie? Zastanawiałem się też czy nie dało by się tego pomieszczenia powiększyć kosztem WC (na rzucie numer 5). Tutaj jednak zaznacze, że nie chciałbym tracić toalety w osobnym pomieszczeniu i zastanawiam się czy można by ją przenieść zajmując kawałek pokoju dziennego i przyłączając do pionu łazienki (koncepcja jak zaznaczyłem w zmienionym rzucie). Nie mam pojęcia czy możliwe jest podłączenie dwóch toalet do jednego pionu. Byłbym wdzięczny za jakieś porady oraz ewentualnie inne koncepcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.10.2022 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2022 (edytowane) Zamienic miejscami sypialnie, zlikwidować wc, pralka w zabudowie meblowej w korytarzu. przegroda między salonem a kuchnią nie musi być wysoką ścianą a półścianką: lub ażurowa lub częściowo przeszklona w stylu loftowym: Edytowane 4 Października 2022 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c0ram 04.10.2022 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Dziękuje za sugestie. Spróbuje coś z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekDawid 05.10.2022 02:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2022 Umywalka w łazience na przeciwko drzwi wygląda lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts