djibiza 12.10.2022 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2022 Czołem grupa. Dostałem amarm w "spadku" i chciałbym podłączyć go w garażu. W załączniku naszkicowałem schemat podłączeń elementów wraz z oznaczeniami. Niestety w alarmach wiedzy nie mam dlatego zwracam się o pomoc do Was Elementy to : Pł. główna satel CA5P Klawiatura satel CA5 Czujki 2x siemens IR100B Sygnalizator SPW-220 Radio z pilotami elmes RPR5 oraz jakieś 2 przekaźniki 12V i zasilacz. Totalnie nie wiem jak to złączyć w całość. Dziękuję bardzo z góry !!! schemat poniżej, nie mogłem wrzucić na forum, jakiś błąd https://megawrzuta.pl/download/3138279adaa8d81d559e57cf43526126.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 13.10.2022 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2022 Na stronie Satela masz wszystko, jeden wieczór "studiowania" i zalapiesz podstawy montażu - seria CAxx to stara i prosta technologia, idealna do nauki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts